اسلحهکشی صهیونیستها بر روی کمکرسانیها
همزمان، اسرائیل قوانین جدیدی را برای محدود کردن فعالیت سازمانهای امدادرسان در سرزمینهای فلسطینی اجرا میکند. به نقل از واشنگتنپست، این قوانین درخواستهای ویزا و فعالیت سازمانها را از نظر حمایت یا مخالفت با تحریم اسرائیل مورد بررسی قرار میدهد. سازمانهای امدادی اعلام کردهاند که این محدودیتها تلاشهای آنها را مختل میکند و احتمال دارد فعالیتشان را متوقف سازد. الزام ارائه اطلاعات شخصی کارکنان فلسطینی نیز از نگرانیهای اصلی این سازمانهاست.
اسرائیل ادعا میکند که نظارت بر سازمانهای بشردوستانه برای اطمینان از همسویی فعالیتهای آنها با منافع این کشور ضروری است. وزیر دیاسپورا اسرائیل تأکید میکند که این اقدامات بهمنظور جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی و حفظ دولت اسرائیل طراحی شدهاند. از سوی دیگر، کارشناسان حقوقی بر این باورند که این قوانین تعهدات اسرائیل بر اساس قوانین بینالمللی را نقض میکند. برخی امدادگران در غزه هشدار میدهند که این محدودیتها میتواند خطراتی جدی برای امدادرسانی در منطقه به همراه داشته باشد و حتی سابقهای جهانی ایجاد کند.
در ژانویه امسال، اسرائیل فعالیتهای آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سرزمینهای اشغالی را متوقف کرد. طبق قوانین تصویبشده در کنست، ارائه خدمات و فعالیتهای آنروا در قدس اشغالی متوقف و ساختمانهای آن تخلیه شد. این قوانین همچنین هرگونه تماس با این آژانس بینالمللی را غیرقانونی اعلام کرده است. آنروا بیش از هفت دهه خدماتی حیاتی ازجمله آموزش، بهداشت و کمکهای بشردوستانه را به شش میلیون آواره فلسطینی ارائه میدهد. در طول جنگ غزه، بیش از دو میلیون نفر از مردم غزه به کمکها و خدمات این آژانس وابسته بودهاند.
اسلحهکشی صهیونیستها بر روی کمکرسانیها